20141109

TIP BISNES DARI RUMAH: UNIVERSITI BERGERAK.Sebagai Usahawan dari rumah, kita mesti menambah ilmu pengetahuan setiap hari. Cari jalan bagaimana setiap masa yang terluang di gunakan dengan sebaiknya. Untuk berjaya & kaya, jangan buat apa Usahawan biasa-biasa amalkan. Mereka juga tidak mahu buat apa Usahawan berjaya lakukan.

Secara purata, kita memandu kenderaan 2 jam setiap hari.Jangan hanya dengar muzik. Dengar juga Cd ilmu dalam pemanduan kita. 2 jam sehari, kita ada 14 jam seminggu sumber ilmu yang di terima. Mendengar dengan fokus selama setahun, kita mendapat ilmu melebihi 500 jam, seperti sudah berada 2 semester di Universiti. Universiti bergerak ini telah membantu ramai Usahawan yang hebat & berjaya. Keluarkan sejumlah wang untuk membeli Cd ilmu ini. Program audio yang kita dengar setiap hari boleh menjadikan daya fikiran kita semakin ampuh.Kekuatan minda juga bertambah bijak mengurus segala cabaran. Formula ini mudah tetapi berkesan. Murah tapi sangat bernilai. Jika sudah tahu formula ini, terus bertindak hari ini. Bukan esok atau lusa. Jumpa anda semua di Planet Jutawan. In Shaa ALLAH. Amin. 

Ps : Perkongsian ini di bawakan oleh Cikgu yang garang tetapi stylo. Beliau mengajar guna rotan. Homework mesti siapkan sebelum bertemu beliau. He2 kopi satu! 
  

No comments:

Post a comment